Serveis propers a les residències d’estudiants

De ben segur que si tens previst establir-te durant una temporada a una residència universitària d’estudiants a Barcelona un dels assumptes que més et preocupa és quin grau de serveis necessaris per a tu tindràs al voltant de la residència que escullis. Per això és important que abans d’escollir una opció o altra donis una ullada als voltants de la zona on residiràs, t’informis de la zona una mica abans de decidir-te a donar l’important pas de viure per una llarga temporada al lloc.

residència estudiants Barcelona

I, quins són els serveis propers més importants que hauries de valorar abans de decidir-te per una residència o altra d’estudiants? A veure, òbviament els teus gustos i necessitats, així com les teves modalitats de transport i altres variables determinaran que per a tu sigui més important un servei o altre, però amb caràcter general bé es poden donar les següents indicacions:

D’entrada un dels elements claus per a escollir una bona residència universitària és el nivell de transport públic que té al voltant de la residència, així com la facilitat d’accedir a sistemes alternatius de transport com són bicicletes de lloguer, vehicles compartits, etc., i per suposat la facilitat d’aparcament per al teu cotxe o motocicleta si és que et mous amb aquests mitjans de transport.

I després cal dir que a part del fet que hi hagi serveis sociosanitaris i els centres educatius a una distància prudencial, que tot el que és l’oferta comercial i d’oci de la ciutat no quedi extremadament lluny, sense que això faci perdre tranquil·litat ni qualitat de vida a la residència escollida i per tant a tu quan decideixis allotjar-t’hi. Sense cap mena de dubte que trobaràs moltes opcions al teu abast, valora bé les opcions doncs només les millors t’aportaran tot aquest compendi que tant desitges.

También te podría gustar...

Deja una respuesta