Sáb. Abr 20th, 2024

De ben segur que si tens previst establir-te durant una temporada a una residència universitària d’estudiants a Barcelona un dels assumptes que més et preocupa és quin grau de serveis necessaris per a tu tindràs al voltant de la residència que escullis. Per això és important que abans d’escollir una opció o altra donis una ullada als voltants de la zona on residiràs, t’informis de la zona una mica abans de decidir-te a donar l’important pas de viure per una llarga temporada al lloc.

residència estudiants Barcelona

I, quins són els serveis propers més importants que hauries de valorar abans de decidir-te per una residència o altra d’estudiants? A veure, òbviament els teus gustos i necessitats, així com les teves modalitats de transport i altres variables determinaran que per a tu sigui més important un servei o altre, però amb caràcter general bé es poden donar les següents indicacions:

D’entrada un dels elements claus per a escollir una bona residència universitària és el nivell de transport públic que té al voltant de la residència, així com la facilitat d’accedir a sistemes alternatius de transport com són bicicletes de lloguer, vehicles compartits, etc., i per suposat la facilitat d’aparcament per al teu cotxe o motocicleta si és que et mous amb aquests mitjans de transport.

I després cal dir que a part del fet que hi hagi serveis sociosanitaris i els centres educatius a una distància prudencial, que tot el que és l’oferta comercial i d’oci de la ciutat no quedi extremadament lluny, sense que això faci perdre tranquil·litat ni qualitat de vida a la residència escollida i per tant a tu quan decideixis allotjar-t’hi. Sense cap mena de dubte que trobaràs moltes opcions al teu abast, valora bé les opcions doncs només les millors t’aportaran tot aquest compendi que tant desitges.

Deja una respuesta